HOTEL NORCEV

U SRCU FRUŠKE GORE

Na jednom od vrhova Fruške gore, Iriškom Vencu, 20km udaljen od Novog Sada, 4 km od glavnog puta i 65 km od Beograda nalazi se hotel “Norcev ***”. Kao jedan od novijih objekat na Fruškoj gori, svojom skladnošću u arhitektonskom smislu, odlično se uklopio u okruženje koje ga čini idealnim mestom kako za odmor i rekreaciju, tako i za sve oblike organizovanih edukativnih aktivnosti. Izuzetno povoljan geografski položaj – blizina dva velika grada Novog Sada i Beograda, nadmorska visina od 506m koja je izvor zdravlja, okruženost raskošnom šumom, bogatim biljnim i životinjskim svetom čine ga idealnim mestom za kratke vikend izlete, ali i za kongresni turizam.

Odmor u prirodi

Naša tradicija gostoprimstva traje 10-ak godina i zajedno sa lepotama Fruške gore, naše ime i stil poslovanja postali su prepoznatljivi. Veliki broj naših gostiju su prijatelji koji se vraćaju iz godine u godinu.

Kongresni turizam

Ponosni smo na visok rejting i značajnu prisutnost u kongresnom turizmu. Veliki broj stručnih simpozijuma, seminara, poslovnih ručkova, banketa i prezentacija, koje su veoma uspešno realizovane i zadovoljni klijenti, postavljaju nam svaki put još više ciljeve koje sa uspehom dostižemo. Ponosni smo što smo počeli i internacionalnu saradnju, jer smo u decembru mesecu 2011. godine bili domaćini kompaniji University Bible Fellowship, koja je izabrala naš hotel za realizaciju simpozijuma. Takođe, u septembru 2013. godine bile smo domaćini i jedni od prijatelja festivala “NIKOLA TESLA SECRET CONNECTION SAMMIT”.

  • Edukacije u organizaciji Elektroprivrede Srbije, Elektrovojvodina doo Novi Sad

  • Seminar u saradnji Gradske organizacije Crvenog krsta Novog Sada i Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine

  • Seminare unapređenja znanja za licencirane predavače teorijske obuke u organizaciji Sektora za vozače Agencije za bezbednost saobraćaja i Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu

  • “Kamping turizam – smernica održivog razvoja NP Fruška gora“, seminar u realizaciji  Balkanskog udruženje mladih i Kamping asocijacije Srbije

  • Trening seminar za osoblje kompanije Audio BM

RADNO VREME

 Svaki dan 0:00 – 24:00

  +381 21 4800 222

GDE SE NALAZIMO